Stranica se učitava

O nama

Basata je počela sa radom 2001. godine. Bavimo se prodajom, montažom, opremanjem, ugradnjom, servisiranjem i održavanjem bazena, sauna i fitnessa. Osnovna delatnost su nam bazeni. Bavimo se ugradnjom opreme i tehnike u građevinske bazene. Takođe, vršimo održavanje vode u bazenima, bazenskim hemikalijama. Pored bazena bavimo se i prodajom i ugradnjom finskih sauna, po vašoj zelji i meri vašeg prostora. Saune radimo od najkvalitetnijeg drveta finske omorike, belog bora, crvenog kedra, abashija. Takođe, ugrađujemo saunsku opremu po vasoj želji (inox-peći, sa mehaničkom ili digitalnom komandom, saunske pakete-kutlača, vedro, higro-termometar, peščani sat). Kod Basate možete svu opremu za saunu da kupite komadno. Od lamperije za kućicu saune, abashi drveta za klupe, saunskih lampi, vulkanskog kamena, saunskih vrata, i to sve u više modela i raznih opcija drveta. Ovlašćeni smo dileri firme ASTRAL iz Španije, koja je renomirani proizvođač bazenske opreme, tehnike i hemikalija za bazene. Roba se nalazi na lageru, tako da u svakom trenutku možemo da isporučimo bilo koji deo opreme neophodan za izgradnju privatnog ili javnog bazena.

Istorija

Osnivanje 2001. godine

Osnovana mala porodična firma. Započinjemo sa radom kao S.T.R. - radnja, bakalnica za bazene, na adresi na kojoj se i danas nalazimo. Osnovna delatnost su nam bazeni.

Početak rada sa "AstralPool"

Poslujemo kao prodavnica opreme, tehnike i svih artikala koje nudi renomirana evropska fabrika bazena "AstralPool" iz Barselone. Omogućavamo klijentima i mogućnost nabavljanja svih rezervnih delova pomenutog proizvođača.

Od 2006. godine rastemo

Postali smo d.o.o. preduzeće i proširili smo našu delatnost na usluge ugradnje bazenske opreme i tehnike. Projektujemo, montiramo i servisiramo, a pored toga nudimo savete i sve vrste pomoći našim klijentima oko održavanja, korišćenja, kao i ugradnje i montaže bazenske opreme i tehnike po principu - URADI SAM.

Preko 18 godina iskustva

++
servisiranih bazena
++
popravljenih bazena
++
napravljenih bazena
++
zadovoljnih klijenata

Naša misija

Pomažemo klijentima savetima u određivanju oblika, dimenzije i odabira opreme. Trudimo se da svakom klijentu omogućimo da napravi bazen u svom dvorištu. Basata vam omogućava da sami ugradite kupljenu opremu i tehniku. Svakom kupcu naše opreme, ako to želi da uradi sam, omogućavamo skicu i šemu za ugradnju opreme, tehnike i cevnog razvoda. Firma Basata, u svakom trenutku može da isporuči bilo koji deo opreme, tehnike, kao i rezervne delove. Bazensku opremu uvek imamo na lageru.